PETG - Mer slitstarkt än PLA, bra för ändamål där delen ska användas/slitas på och där friktion tillkommer. Är även temperaturbeständigt. Och är lite flexibelt. Materialet är även vatten-avvisande. PLA - Är att föredra till de flesta utskrifter som inte ska utsättas för någon "stress". Lättare att skriva ut och få bra yta än PETG. TPU - Flexibelt och kan användas till allt som behövs böjas/vridas på mycket. Det är detta material som används mycket till t.ex. mobilskalstillverkning(mjuka d.v.s.). TPU:s mjukhet räknas med hjälp av "shore hardness scale". Se bifogad bild nedanför. Den plasten jag har hemma idag har shore på 95A, som kan jämföras med en skosula på en sko ungefär.

Klicka för att öppna

Du kommer på min sida i första skedet kunna betala säkert med ditt betalkort/bankkort. VISA, Mastercard, American Express, osv.. Kommer givetvis erbjuda mer möjligheter till olika betalningssätt i framtiden, när jag ser behovet av det. Men eftersom Stripe är PCI-kompatibelt och hemsidan är försedd med SSL hela vägen genom ordern, så behöver du inte oroa dig. Skulle du däremot ha några bekymmer som att betalningen inte går igenom, så kan du nå mig genom [email protected], vänligen skriv passande beskrivning i ämnesraden till mailen och bifoga en skärmbild/dump på hur det ser ut.

Gör mitt bästa på att se till att din order är framme mellan 2-5 arbetsdagar. Allt är relativt beroende på hur mycket som ska skrivas ut/tid det tar och om något ska efterbehandlas.

Din order kommer att skickas med Postnord.