Om sidan

Hej!

Först och främst, kul att du hittat min sida. Meddela gärna om du har några funderingar eller önskemål genom att maila: [email protected] eller i kontaktformuläret under sidan ”Kontakt”.

Den här sidan är till för dig som letar efter kostnadseffektiva utskriva plastdelar. Vare sig det är reservdel till något som kanske pajat i hemmet, hjälpmedel som kan underlätta din vardag eller varför inte en present till någon du tycker om.

Kommer i framtiden även erbjuda möjlighet att få vissa produkter efterbehandlade i form av målning till extra kostnad. Även då jag har en del erfarenhet av CAD-program, designa en del efter exakta mått du har angivit. 

Typ av produkter

Du kommer på denna sida hitta en mängd olika produkter inom snar framtid. Allt ifrån olika typer av hjälpmedel för handikappade, reservdelar till något som kanske gått sönder i ditt hem eller varför inte en present till någon du tycker om.
Kommer inom kort lägga upp så du kan beställa Lithophane.
D.v.s. du skicka med en bild i beställningen och du får den utskriven på tredimensionellt sätt. Med hjälp av lampa på baksidan av porträttstycket så lyser det igenom där plasten är smalare och inte där den är tjockare , och ”styrs” genom vart kontrasten i bilden är. Mörka partier blir tjockt och ljusa partier blir tunt, vice versa.

Du kommer även på sidan kunna ladda upp egna .STL eller .OBJ-filer som du själv skapat eller hittat på något sätt och få ett uppskattat prisförslag för beställning. Tanken är att lägga till funktion att lägga direkt i kundkorg vid beställning, kommer längre fram. Men nu får du istället ett mail med uppgifter.

David
CEO/Ägare